English | Svenska | Türkçe | Deutsch | 日本語

Vi söker Key Account Manager för Tyskland och Europamarknader

Beskrivning av verksamheten

Cold Cut Systems har senaste året nått goda framgångar med vår produkt coldcut™ cobra, också kallad skärsläckaren. Kort beskrivet är skärsläckning en metod för brandbekämpning och används idag i merparten av Sveriges brandförsvar. Skärsläckaren får nu också ett allt större internationellt genomslag och har en mycket stark tillväxt. Metoden förespråkas av flera anledningar, bl.a. bekämpas branden effektivt från utsidan med små mängder vatten vilket innebär en effektiv insats från en säker position och säker arbetsmiljö för brandmännen. Dessutom hålls vattenskador och miljöpåverkan till att absolut minimum. Skärsläckning håller på att bli en självklar del av modern brandbekämpning.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att bearbeta den Tyska och utvalda Europeiska marknader för att promota såväl metod, användning som produkten Cold Cut Cobra. Du kommer besöka såväl nya som befintliga kunder och ansvarar för att ta fram och upprätthålla din strategiska säljplan med budget och självständigt planera besök, aktiviteter och event för dina markander för att uppnå resultat. I säljarbetet ingår även att, offerera till kund, avtalsskrivning och uppföljning. En viktig del i arbetet är att leda och coacha våra Tyska partners och återförsäljare samt partners i ett antal övriga Europiska länder. Cold Cut Systems är i en stark tillväxtfas med stabil ägarstruktur. Tjänsten är stationerad i Kungsbacka där man är en del av ett växande internationellt säljteam med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer rapportera direkt till marknads & försäljningschefen.

Personlighetsprofil

Vi tror att du är en självgående och driven person, gärna med bakgrund inom räddningstjänst eller brandskydd. Du trivs både med att arbeta självständigt och i grupp och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad och tycker om att ha ordning och reda runt omkring dig. Du är en social och utåtriktad person och har ett gediget intresse av att skapa långsiktiga affärsrelationer. Cold Cut systems strävar alltid efter att kunden ska känna sig trygg med sitt köp. Vi tror att du är en person som strävar efter att bygga upp ett förtroende hos dina kunder och alltid strävar efter att hitta långsiktiga vinna – vinna lösningar för alla parter. Då tjänster kräver resor ser vi att du är en person som tycker om och är villig att resa i tjänsten.

Övriga frågor om tjänsten besvaras av Jan Hellsten på telefon 0768 -60 11 33

Utbildning och erfarenhet

  • Erfarenhet inom brand, räddningstjänst eller brandskydd är meriterande
  • Teknisk förståelse och/eller erfarenhet försäljning av tekniska produkter och system.
  • Teknisk eller kommersiell eftergymnasial utbildning, högskola eller motsvarande
  • Bra kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift
  • Mycket goda kunskaper i tyska (flytande)
  • Goda Kunskaper i engelska
  • Övriga språk är starkt meriterade
  • B-körkort är ett krav

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare, Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Så ansöker du

Sista dag att ansöka är 2018-10-31

Ansökan kan skickas till e-postadress: rekrytering@coldcutsystems.com

Kontakt: Jan Hellsten 076- 860 11 33 jan.hellsten@coldcutsystems.com

Företag: Cold Cut Systems AB

Adress: Cold Cut Systems AB Box 10181 43441 KUNGSBACKA

Kontorsadress: Borgås Gårdsväg 15 Övriga kontaktuppgifter

Telefonnummer: 0300 - 40 41 00

Faxnummer: 0300 - 40 41 19

E-postadress: rekrytering@coldcutsystems.com

Key Account Manager för Tyskland och Europamarknader.pdf

Läs mer om

Safer Fire Fighting

Läs mer om

Saving Environment