English | Svenska | Türkçe | Deutsch | 日本語

Nyhet! - Lokala användarträffar & Cobra konferens

Ni användare är viktiga och det är Ni som driver utvecklingen framåt! Erfarenhetsspridning mellan oss alla är av största vikt för fortsatt utveckling av en modern räddningstjänst. Under 2013 lanserar Cold Cut Systems två nya mötesforum för coldcut™ cobra; lokala Cobra användarträffar och Cobra konferens.

 

Cobra användarträffar

Många taktiska och tekniska erfarenheter med skärsläckaren skördas och utvecklas varje dag runt om i världen, i takt med systemet från oss i Kungsbacka. Därför erbjuder Cold Cut Systems tillsammans med Er, lokala Cobra användarträffar. 

Cobra Användarträff kommer Ni kunna ta del av taktisk/teknisk föreläsning, produktnyheter, få en inblick i vad omvärlden gör samt dela med Er av egna erfarenheter. Allt paketerat med god mat och trevlig atmosfär. Det hela är givetvis kostnadsfritt och Ni användare står i fokus hela dagen.

Träffarna riktar sig till alla Er Brandmän, Styrkeledare och Brandmästare som till vardags använder skärsläckaren operativt, men ni som är spekulanter eller nyfikna på coldcut™ cobra är också välkomna. Har ni uppslag eller frågor kring detta så hör av Er!  De lokala användarträffarna kommer att hållas på plats på en räddningstjänst i närheten av dig. 

Håll utkik på mail, hemsida och Facebook för att hålla er uppdaterade!

För frågor kontakta; David Nielsen >> 
Tel: 0708-41 41 79

 

Cobra Konferens

Cobra Konferensen kommer att hållas under hösten 2013 och vänder sig till Er som redan har skärsläckare samt Er som är nyfikna och utvärderar systemet. Konferensen tar upp upp exempel på större insatser samt implementering av cobra i organisationer där svenska och internationella talare delar med sig av erfarenheter ifrån hela världen. Mer information om Cobra konferensen kommer att komma ut under våren.

För frågor kontakta; Johan Biörsmark >>

Tel: 0768-11 41 14

 

Nyheter RSS >>

Följ oss på FB >>

newsletter Prenumerera på vårt nyhetsbrev! >>  

Läs mer om

Safer Fire Fighting

Läs mer om

Saving Environment