English | Svenska | Türkçe | Deutsch | 日本語

Ny vd på Cold Cut Systems

Johan Ivarsson har utnämnts till ny vd för Cold Cut Systems. Senaste tillträdesdag är den 1 mars 2018. Johan Ivarsson som närmast kommer från Albany International i Halmstad känner Cold Cut Systems väl från sin tidigare period som Chief Operating Officer på Cold Cut Systems.

- Johan är en drivande och rutinerad ledare med stort engagemang som under sin tidigare period i bolaget satt starka positiva avtryck. Det känns mycket bra att han tackat ja till vårt erbjudande att bli vd för Cold Cut Systems, säger styrelseordförande Ditlef Fürst.

- Det känns kul och inspirerande att tillsammans med den kompetenta personalstyrkan få jobba med en unik produkt som coldcut™ cobra. Gemensamt ska vi ta Cold Cut Systems till nya höjder och bidra till en säkrare, miljövänligare och effektivare brandbekämpning. Jag ser fram emot att stärka Cold Cut Systems ställning och utveckla våra affärsrelationer för en ökad tillväxt, säger Johan Ivarsson.

Johan Ivarsson efterträder Peter Oom, bolagets vd sedan sex år, som lämnar sin befattning idag. Under tiden fram till Johan Ivarssons tillträde har Göran Larsson uppdraget som interims vd. Johan Ivarsson kommer närmast från rollen som produktionschef för Albany International i Halmstad och var under perioden 2015 – 2017 COO för Cold Cut Systems. Johan blir 40 årnästa år och bor med sin familj i Kungsbacka.

Pressmeddelande- Ny VD på Cold Cut Systems -171204.pdf

Läs mer om

Safer Fire Fighting

Läs mer om

Saving Environment