English | Svenska | Türkçe | Deutsch | 日本語

Lyckat event i Ankara, Turkiet

Jimmy Otter och Torwald Snickars besökte Ankara  och demonstrerade skärsläckaren i samband med att Fuat Yucel,  Arimtek och Cold Cut Systems lanserade skärsläckaren coldcut™ cobra i Turkiet. Lanseringen ägde rum på huvudbrandstationen i Ankara där en teoretisk genomgång följdes av en praktisk demonstration där släckning genomfördes av en välventilerad rumsbrand. Även tillbehören demonstrerades ”live”. Vid presskonferansen och de åtföljande aktiviteterna deltog ett 150 tal personer. Turkiets 8 nationella TV-kanaler deltog samt ett antal lokala TV-team, fotografer och journalister.

Kvällen innan genomförandet annornades en officiell middag där brandchefenfrån Ankara med fler deltog. Vid demonstrationerna var ett trettiotal av Turkiets viktigaste brandchefer närvarande.
Genomförandet väckte mycket stort intresse och alla viktiga TV kanaler sände inslag varav ett av de de längsta var ca 20 minuter. Spontant var det många som uttryckte sin förvåning över coldcut™ cobrans effektivitet. Arbetet med uppföljning har påbörjats och gensvaret är mycket stort.

Här kan du se några av de TV-inslag som filmades:

http://www.beyazgazete.com/video/2011/05/27/yangin-sondurmede-kobra-sistemi-kanalturk.html

http://www.beyazgazete.com/video/2011/05/27/deliyor-sonduruyor-kanald.html

Läs mer om

Safer Fire Fighting

Läs mer om

Saving Environment