English | Svenska | Türkçe | Deutsch | 日本語

Fullt drag på Storbritaniens största mässa för brand- och räddning

Under ”The Emergency Services Show” (ESS) som gick av stapeln i Coventry, UK den 21-22 november, deltog Cold Cut Systems med en monter. Vi var även uppbackade av Northamptonshire Räddningstjänst, som genomförde ett antal mycket välbesökta, demonstrationer på mässans utomhusområde. 

Under de två dagarna upplevde vi ett stort intresse ifrån många nya kontakter, inom Räddningstjänsten i Storbritannien och Irland. Det var även glädjande att få diskutera utvecklingen med ett antal påbyggare som ställde ut eller besökte mässan. Det är fantastiskt att se den ökade kapaciteten av installation av cobra som nu utvecklas på marknaden. 

Vi vill tacka alla våra besökare och medutställare för ett par riktigt bra dagar och vi ser fram emot att fortsätta diskussioner, möjligheter och projekt som kom upp under mässan. 

Intresset för vår demobil var stort och den användes för att visa enskilda delarna i cobra-systemet samt den flexibilitet som finns i olika installationsalternativ. Vädret under utställningen var inte den bästa och om ni missade en demonstration eller vill ha en mer detaljerad presentation/demonstration i framtiden tveka inte att kontakta oss. 

Vi ser nu fram emot ESS 2013 och hoppas verkligen att intresset för coldcut ™ cobra växer ännu snabbare fram till nästa års mässa.

Läs mer om

Safer Fire Fighting

Läs mer om

Saving Environment