English | Svenska | Türkçe | Deutsch | 日本語

Cold Cut Systems söker Nordisk Key Account Manager

Cold Cut Systems har senaste året nått goda framgångar med vår produkt coldcut™ cobra, också kallad skärsläckaren. Kort beskrivet är skärsläckning en metod för brandbekämpning och används idag i merparten av Sveriges brandförsvar. Skärsläckaren får nu också ett allt större internationellt genomslag och har en mycket stark tillväxt. Metoden förespråkas av flera anledningar, bl.a. bekämpas branden effektivt från utsidan med små mängder vatten vilket innebär en effektiv insats från en säker position och säker arbetsmiljö för brandmännen. Dessutom hålls vattenskador och miljöpåverkan till att absolut minimum. Skärsläckning håller på att bli en självklar del av modern brandbekämpning.

För att ta nästa steg i företagets utveckling behöver vi nu förstärka vår försäljning i Norden. Cold Cut Systems har en stark position i de nordiska länderna och arbetar med nuvarande och potentiella kunder att utveckal metodiken runt skärsläckaren och integreringen i den nordiska räddningstjänsten samt industriella brandkårer. Att sälja skärsläckning som koncept är en utmaning som kräver uthållighet, kompetenta återförsäljare samt direkt påverkan på lokal nivå men även av centrala myndigheter.

Uppgiften innebär initialt direktförsäljning i Sverige samt att leda partners och återförsäljare i de övriga Nordiska länderna. Nästa steg är betydligt mer långsiktigt genom att vara närvarande och hjälpa dessa återförsäljare att bli framgångsrika genom utbildning, support och framför allt sambesök hos prioriterade kunder och myndigheter.

 

Vi erbjuder

Du kommer att få ett stort ansvar i att utveckla Cold Cut Systems Nordiska affär, och får möjlighet att vara med från analys till genomförande. Cold Cut Systems är i en stark tillväxtfas med stabil ägarstruktur. Tjänsten är stationerad i Kungsbacka där man är en del av ett växande internationellt säljteam med goda utvecklingsmöjligheter då man är en del av ett internationellt växande och framgångsrikt bolag.

 

Kvalifikationer

3-5 års erfarenhet av nordisk försäljning av komplexa tekniska produkter eller system, gärna genom distributionskanaler.

Teknisk eller kommersiell eftergymnasial utbildning

Erfarenhet från räddningstjänst eller brandskydd är starkt meriterande men inte ett krav


Egenskaper

Stor egen drivkraft och initiativförmåga

Stor teknisk förståelse

Ansvarstagande och resultatfokus

Affärsmannaskap och relationsbyggande

Genuint intresse för försäljning/marknad

För mer information kontakta Roland Andersson, Sales & Marketing Manager 070-563 7518.

Ansökan skickas till: rekrytering@coldcutsystems.com

Cold Cut Systems söker Nordisk Key Account Manager.pdf

Läs mer om

Safer Fire Fighting

Läs mer om

Saving Environment