English | Svenska | Polski | Türkçe | Deutsch | 日本語
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Arbeta hos Cold Cut Systems

Är du vår nya lager- och logistikmedarbetare?

Cold Cut Systems Svenska AB är världsledare inom modern brandsläckning genom skärsläckning med vår produkt coldcut™ cobra. I skärsläckaren blandas vatten med skärmedel och sprutas ut under högt tryck genom lansens munstycke och skär hål i alla kända byggnads- och konstruktionsmaterial på mycket kort tid. Därefter kyls brandgaserna snabbt och effektivt genom att spruta in vattendimma. Idag finns runt 1000 skärsläckarsystem installerade i allt från små skåpbilar till specialbyggda stora räddningstjänstfordon i över 35 länder.

Om tjänsten

Vi söker en säljande lager- och logistikmedarbetare till Kungsbacka. Du kommer att ansvara för lagret för ingående detaljer/reservdelar och hantering av alla frakter. Du kommer att arbeta nära vår produktionspersonal och servicetekniker med ansvar för vår försäljning av reservdelar. Det är en viktig servicefunktion gentemot våra kunder och kräver ett gott ordningssinne och ett intresse för teknik.

Du kommer även att arbeta med lastning och lossning av in och utleveranser samt med ankomstkontroll och inrapportering i samarbete med vår produktionspersonal. Du ansvarar för vår återvinning. Du är en del av vårt team och vi hjälps åt. Vi tänker långsiktigt och ser gärna att du har ett intresse av att utvecklas i rollen och i företaget.

Kravprofil

  • Erfarenhet inom logistik & lager
  • Gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Goda kunskaper inom MS Office
  • B-körkort och gärna truckkort

Personlighetsprofil

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och med servicekänsla. Du är positiv, utåtriktad och lösningsorienterad. Du är ordningsam, snabb och har inget emot att hjälpa till där det behövs. Då våra kärnvärden är Kunskap, Innovation, Passion & Professionalism ser vi att detta är ledord även för dig!

Du kommer rapportera till COO - Chief Operations Officer. Tjänsten börjar gärna omgående och med en provanställning om 6 månader med syfte att övergå till en tillsvidaretjänst på heltid på kollektivsidan. Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Kungsbacka. Beroende på utveckling kan tjänsten komma att innefatta resor.

Låter detta intressant?

Skicka då in din ansökan, med CV och personligt brev till rekrytering@coldcutsystems.com senast 2017-10-06. Vi kan komma att kalla till intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kontaktperson

Joakim Hedelin , COO 070-5111712

Annons Lager- & logistikmedarbetare >>

Läs mer om

Safer Fire Fighting

Läs mer om

Saving Environment