English | Svenska | Türkçe | Deutsch | 日本語

Arbeta hos Cold Cut Systems

Vi söker Produktionschef

Cold Cut Systems har senaste året nått mycket stora framgångar med vår produkt coldcut™ cobra, också kallad skärsläckaren. Kort beskrivet är skärsläckning en metod för brandbekämpning och används idag av majoriteten av svenska räddningstjänster och exporten står för den absoluta merparten av försäljningen. Produkten möjliggör en säker brandbekämpning från utsidan av brandrummet. Vattenskador och miljöpåverkan begränsas till att absolut minimum genom den höga effektiviteten.

Cobran kommer att bli en självklar del av modern brandbekämpning globalt och tillväxtpotentialen är mångdubbelt. Bolaget levererar idag god vinst och mycket stark tillväxt.

Cold Cut Systems rekryterar nu en produktionschef för att leda produktionen och skapa en grund för Lean-produktion och goda förutsättningar för en fortsatt tillväxt.

Cold Cut System står inför en mycket intressant framtid med ett innovativt produktsortiment inom brandbekämpning. Vi söker en positiv och dedikerad ledare som vår nya produktionschef. På Cold Cut System ansvarar du, som Produktionschef, för hela processen från inköp av komponenter och samarbetet med underleverantörer för att säkerställa hela leveranskedjan till kund.

Arbetsbeskrivning

Ansvarig för Produktion och Supply Chain vilket inkluderar:

  • Produktion
  • Kapacitetsplanering
  • Inköp
  • Logistik

Rollen ansvarar för att leda och implementera Lean i hela organisationen med fokus på operativ excellens. Leda utvecklingen av nya metoder och rutiner för att förbättra produktionseffektiviteten. Säkerställa produktkvaliteten och en robust tillverkningsprocess.

Skall utveckla och förbättra Supply Chain och strategiskt inköp. Införa daglig styrning i produktionen. Produktionschefen är medlem i ledningsgruppen leder och utvecklar sin personal inom produktionsorganisationen. Rollen rapporterar till VD.

Vi söker dig som:

Har en Kandidat- eller Magisterexamen inom maskinteknik eller motsvarande samt ca 10 års erfarenhet inom produktionsledning och supply chain. Vi förväntar oss att du har erfarenhet av SAM, systematiskt arbetsmiljöarbete då det är en del av rollen.

Rollen kräver att du har en naturlig förmåga att leda, coacha, motivera och samtidigt utmana personalen och organisationen inom ständiga förbättringar och Lean Production. Vidare har du som person driv, är initiativrik och har en förmåga att se hela värdekedjan och säkerställa nöjda kunder. Du har även en tydlig strategisk förmåga men har samtidigt ett operativt intresse och brinner för verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mindre affärsdrivande verksamhet. Har du erfarenhet från - hydraulik, tunga fordon / bilar, vattenpumpar är det en fördel. Du är flytande på engelska och svenska både muntligt och skriftligt och har du ytterligare språkkunskaper är även det meriterande.

Rollen är heltid och baserad i Kungsbacka, strax söder om Göteborg.

Ansökan

Ansökan sker via PS Partner. Läs mer här >>

Vi arbetar med ett kontinuerligt urval, sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta researcher Filipa Rodrigues +46 76-310 97 58.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om

Safer Fire Fighting

Läs mer om

Saving Environment